Čarobna Tramuntana

Doživite slikovito mjesto Beli u pratnji lokalnog vodiča. Razgledajte mjesto i kušajte domaći med i likere, posjetite Centar za zaštitu bjeloglavih supova i počastite se ukusnim snackom i pićem u restoranu pansiona Tramontana.
Upoznajte se s poviješću i tradicijom sela Beli, smještenog na sjevernom dijelu otoka Cresa zvanom Tramuntana i u Centru za zaštitu upoznajte veličanstvene i rijetke bjeloglave supove koji se gnijezde iznad mora na liticama oko Belog.
Tura počinje razgledavanjem sela Beli tijekom kojeg ćemo susresti lokalnog proivođača meda i u njegovoj kući kušati ukusni med i lokalne likere. Potom ćemo krenuti prema Rimskom mostu koji se nalazi odmah na ulazu u selo. Procjenjuje se da je star oko 2000 godina i jedan je od najočuvanijih rimskih mostova na ovom području.
Turu nastavljamo posjetom Centru za zaštitu bjeloglavih supove gdje ćemo saznati više o ovim rijetkim i ugroženim pticama, njihovom načinu života i aktivnosti koje centar provodi kako bi ih zaštitio. Na kraju obilaska centra, vidjet ćemo bjeloglave supove u oporavilištu Centra.
Turu ćemo završiti ukusnim snackom i pićem u restoranu Pansiona Tramontana gdje ćemo razmijeniti dojmove, a vi ćete imati vremena za razgovor o dodatnim informacijama koje biste željeli dobiti od svog vodiča.
Cijena po osobi: 70 eura
Minimum broj osoba kako bi se tura mogla održati je 4, maksimalan broj osoba u grupi je 8
Za manje od 4 osobe, cijena je uz prethodni upit.
Cijena uključuje:
Licenciranog turističkog i pješačkog vodiča
Degustaciju meda i lokalnih likera
Posjet Centru za posjetitelje Beli
Snack i piće u restoranu pansiona Tramonana

Cijene

Gdje je odredištePošalji upit

Osobni podaci

Ime
Prezime
E-mail

Period rezervacije

Datum
Do datuma
Broj osoba
Upit

Podijeli stranicu