Smještaj Cres

Na otoku Cresu moguće je potražiti smještaj u dva hotela - Zlatni lav u Martinšćici i Kimen u gradu Cresu. Posebno treba istaknuti kako na Cresu postoji veliki izbor pansiona i privatnog smještaja u apartmanima, sobama i bungalovima. Smještaj je moguće potražiti u starogradskim jezgrama većih otočkih gradića pa sve do udaljenih malih mjesta uz obalu, a uređene okućnice i vrtovi te domaćinska atmosfera jednostavno će kod svakog gosta stvoriti osjećaj kao da je kod kuće. Smještaj je moguć u suvremeno opremljenim sobama i apartmanima za 2 do 6 osoba koji se najčešće sastoje od kuhinje, blagovaonice, soba i svih ostalih pratećih sadržaja. Ovako širok izbor gdje svatko može naći smještaj prema svojim standardima i željama prate mnogobrojni sadržaji. Mjesta koja uz grad Cres slove kao turistička naselja s bogatom ponudom su Beli, Lubenice, Martinšćica i Valun.
Mediteranska klima i veliki broj skrivenih uvala i plaža lako mogu biti poticaj za organiziranje jednodnevnog izleta. Prirodne atrakcije koje se moraju posjetiti su Vransko jezero i šuma Tramuntana, a posjet najvišim creskim vrhovima Orline-Gorice-Sis dat će svakome novu perspektivu o otoku Cresu uz nevjerojatan pogled. Cres je dom bjeloglavog supa, zakonom zaštićene ptice u Hrvatskoj, koji se može vidjeti u dva ornitološka rezervata. Posjet obližnjim kvarnerskim otocima Krku, Lošinju, Rabu i Pagu može biti lijepo organiziran izlet. Creske plaže karakterizira očuvan okoliš i nevjerojatno čisto more koje je posjetiteljima uvijek prva asocijacija na otok. Plaže se nalaze u gradu Cresu, dijelu autokampa Kovačine, Punta Križi i mnogim drugim creskim mjestima. U velikom broju plaža i uvala na Cresu po ljepoti i čistoći mora ističu se plaža Mali Bok u Orlecu, plaža Valun u naselju Valun te plaža Sveti Ivan u Lubenicama koju je njemački časopis Bild svrstao na 15. mjesto na ljestvici 40 najljepših plaža na svijetu.
Kampovi na otoku su kamp Zdovice, Slatina, Kovačine, a predivne dvije marine za plovila su ACI marina Cres i marina Brodogradilište Cres. Otok Cres može biti idealno mjesto za sve koji odmor žele provesti u ugodnoj i mirnoj obiteljskoj atmosferi, ali i za one koji žele biti aktivni tijekom odmora i imati dozu rekreacije dok uživaju u predivnom mediteranskom okružju.

Apartmani Cres Cres, Valun, Beli ...

Cres u ponudi smještaja ima veliki broj prekrasnih apartmana. Pronađite apartman na Cresu s pogledom na more, na netaknutu prirodu ili u staroj gradskoj jezgri.

na noć70 Eur Pogledaj

Sobe Cres Cres, Valun, Beli ...

Cres u ponudi smještaja ima veliki broj prekrasnih soba. Pronađite sobu na Cresu s pogledom na more, na netaknutu prirodu ili u staroj gradskoj jezgri.

na noć50 Eur Pogledaj

Bungalovi Cres Cres

Cres u ponudi smještaja ima veliki broj prekrasnih bungalova. Pronađite svoj bungalov na Cresu s pogledom na more u neposrednoj blizini grada Cresa.

na noć60 Eur Pogledaj

Hotel Kimen Cres Cres

U jedinstvenom prirodnom parku mediteranske vegetacije, sa prekrasnom plažom, svim dragim gostima, željnih pravog spokojnog odmora i uživanja u mirisima otoka Cresa, vrata dobodošlice otvorit će obiteljski Hotel KIMEN.

na noć60 Eur Pogledaj

Kamp Kovačine Cres Cres

Svim ljubiteljima prirode i slobode kampa želimo dobrodošlicu i ugodan odmor u prekrasnom prirodnom okruženju čistog mora, ispod krošnji borova i maslina, u prekrasno uređenom i održavanom prostoru, bogatog različitim sadržajima.

na noć22 Eur Pogledaj

Kamp Slatina Martinšćica

Pogledom na Martinščicu na otoku Cresu i okolicu u kojoj se smjestio kamp Slatina čini se kao da su se sve prirodne ljepote otoka našle u tom okruženju zelenila, mediteranskih šuma uz dvije velike uvale i jednu od najljepših plaža na otoku Cresu.

na noć22 Eur Pogledaj

Kamp Zdovica Valun

Ljubiteljima netaknute prirode i slobode u kampu, želimo dobrodošlicu i ugodan odmor u prirodnom okruženju i čistom moru, u malom, idiličnom kampu smještenom u pitoresknoj uvali Valun na otoku Cresu.

na noć22 Eur Pogledaj