Najam bicikala Cres

Vjerojatno ste čuli kako je otok Cres jedna od najboljih destinacija za bicikliste. Zašto je to tako?
Mjesta na otoku Cresu prepuna su biciklističkih staza koje se nalaze u samom srcu prirode. Rijetko se može iskusiti vožnja biciklom dok ste okruženi predivnim mediteranskim zrakom i prirodom te vam se more nalazi na dohvat ruke. Biciklističke staze na otoku Cresu namijenjene su svima. Postoje zahtjevne biciklističke staze koje će ispuniti očekivanja i biti izazov svim aktivnim sportašima, a mogu se odabrati i one lakše koje će zadovoljiti sve one koji samo žele uživati u ugodnoj vožnji biciklom u predivnoj prirodi. Usluga rent a bike Cres omogućuje vam da uzmete bicikl i krenete dugim biciklističkim stazama u razgledavanje predivnih creskih krajolika.
Aktivni odmor na Cresu je danas vrlo popularan jer možemo uživati u čarima otoka dok brinemo o svojem tijelu i zdravlju, a upravo je bicikl idealan oblik rekreacije jer je jednostavan i svatko ga može voziti. Odlučite se na uslugu rent a bike Cres, odaberite pravi bicikl za vas i jednostavno se uputite na vožnju koja će vam na najbolji način predstaviti ljepotu creske mediteranske prirode i otkriti vam skrivena mjesta otoka za koja niste znali da postoje. Istražite naš otok s uslugom rent a bike Cres!

1 rent usluga


Rent a bike - Gonzo sport Cres

726

Rent a bike

Naša ponuda bicikala uključuje različite veličine i stilove, tako da svatko može pronaći bicikl koji odgovara njihovim potrebama. Također, nudimo i dodatnu opre...

min/cijena15 EurPogledaj