Plaža Sv.Petar - Cres

Plaža Sv. Petar nalazi se na zapadnom dijelu otoka Cresa, blizu mjesta Valun . Ova plaža pruža beskrajno opuštanje u zvucima valova i prirode koja je okružuje. Možete uživati u divnom pogledu, posebice ako dolazite barkom ili taxi boatom. Idealna je za cjelodnevni izlet, za uživanje u suncu i čarima mora te prirodom koja je oplemenjuje svojim mirisima. Pogodna je za sve, za osobe mlađe i starije dobi, te obitelji s djecom. Ponesite dovoljno hrane i vode i pripremite se za pravi užitak. Ovdje ćete se uvijek htjeti vraćati.

Šljunčana plaža
Pogodna svima
Dog frendly
Sv.Petar Cres
9 km
Kako do plaže

Kako do plaže

Plaža se zove Sv. Petar i izvire iz predivnog krajolika tipičnog za to područje. Do plaže se najlakše dolazi barkom, s obzirom da se ne može doći autom U Valunu ili Cresu možete iznajmiti barku, a također možete unajmiti i taxi boat da Vas doveze na plažu Sv. Petar.

Gdje se nalazi plaža Sv.Petar - Cres


Podijeli stranicu

Rent a Cres

cres rent a boat

Rent a boat Cres

Istraži prekrasne plaže otoka Cresa, pronađi svoju skrivenu uvalu samo za vas dvoje, iznajmi brodicu za potpuni doživljaj otoka Cresa.

Pogledaj
cres ciklo rent a bike

Rent a bike Cres

Iznajmi bicikl, udahni prirodu Cresa. Bicikl je najbolje prijevozno sredstvo za uživanje u ljepotama prirode Cresa.

Pogledaj

Čuvajmo okoliš

cres čuvajmo okoliš

Čovjek zatrpava vlastiti životni prostor i prostor sljedećih generacija otpadom koji dolazi iz proizvodnje i potrošnje. Taj otpad zagađuje životne elemente (vodu, zrak i tlo) o kojima ovisi život na Zemlji. Više od 60 % ljudi na Zemlji živi pored mora ili na moru i stoga je iznimno važno brinuti o njegovom očuvanju. Morski ekosustavi su osjetljivi, a važnost mora u održavanju života na Zemlji je nezamjenjiva.