Plaža Nedomišje Cres

Plaža Nedomišje je definitivno jedna od najljepših creskih uvala. More je kristalno čisto, a plažu okružuju prirodne ljepote netaknute prirode. Preporuka je da ponesete dovoljno hrane i vode i nesmetano uživate u bistrom moru i prekrasnom krajoliku. Na plaži nema hlada pa ponesite suncobran ili potražite hlad 20 metara od plaže u masliniku. Svima kojima su bitni mir i tišina poručujemo da je najbolje vrijeme za boravak na plaži jutro, jer je ova plaža mnogima omiljena destinacija zbog mnogobrojnih ljepota koje je oplemenjuju.

Šljunčana plaža
Pogodna svima
Dog frendly
Nedomisje Cres
5 km
Kako do plaže

Kako do plaže

Do plaže Nedomišje može se doći barkom, a možete je iznajmiti ili doći taxi boatom. Avanturisti mogu doći biciklom ili pješice po makadamu i tako razgledavati bujnu vegetaciju i prirodne ljepote otoka Cresa.

Gdje se nalazi plaža NedomisjeGoogle autorute
Podijeli stranicu

Rent a Cres

cres rent a boat

Rent a boat Cres

Istraži prekrasne plaže otoka Cresa, pronađi svoju skrivenu uvalu samo za vas dvoje, iznajmi brodicu za potpuni doživljaj otoka Cresa.

Pogledaj
cres ciklo rent a bike

Rent a bike Cres

Iznajmi bicikl, udahni prirodu Cresa. Bicikl je najbolje prijevozno sredstvo za uživanje u ljepotama prirode Cresa.

Pogledaj

Čuvajmo okoliš

cres čuvajmo okoliš

Čovjek zatrpava vlastiti životni prostor i prostor sljedećih generacija otpadom koji dolazi iz proizvodnje i potrošnje. Taj otpad zagađuje životne elemente (vodu, zrak i tlo) o kojima ovisi život na Zemlji. Više od 60 % ljudi na Zemlji živi pored mora ili na moru i stoga je iznimno važno brinuti o njegovom očuvanju. Morski ekosustavi su osjetljivi, a važnost mora u održavanju života na Zemlji je nezamjenjiva.