Plaža Mali bok - Orlec, Cres

Cres je poznat po svojim skrivenim uvalama i plažama, a Mali Bok je jedna od najljepših idiličnih uvala okružena visokim stijenama. Ovdje more mijenja više nijansi plave boje, a plaža je okružena netaknutom prirodom. Do plaže nije lako doći, sam put je nepristupačan, ali se na kraju sav trud isplati. Ponesite dovoljno hrane i pića i uživajte u ljepotama plaže. Preporučamo da ponesete i suncobran. Sve one koji vole mir i tišinu, savjetujemo da Mali Bok posjete kroz jutro. Ova utopija na zemlji nikog ne ostavlja ravnodušnim, te je omiljena destinacija za sve avanturiste.

Šljunčana plaža
Pogodna svima
Dog frendly
Mali bok - Orlec
13 km
Kako do plaže

Kako do plaže

Do plaže Mali Bok, Orlec može se doći automobilom do parkinga udaljenog nekoliko kilometara od mjesnog groblja, odakle možete pješice doći do plaže. Iz mjesta možete pješice do plaže ali je put strm i traje oko 20 minuta.

Gdje se nalazi plaža Mali bokGoogle autorute
Podijeli stranicu

Rent a Cres

cres ciklo rent a bike

Rent a bike Cres

Iznajmi bicikl, udahni prirodu Cresa. Bicikl je najbolje prijevozno sredstvo za uživanje u ljepotama prirode Cresa.

Pogledaj
cres rent a car

Rent a car Cres

Za potpuni užitak na Cresu možete iznajmiti auto i istražiti cijeli otok Cres.

Pogledaj

Čuvajmo okoliš

cres čuvajmo okoliš

Čovjek zatrpava vlastiti životni prostor i prostor sljedećih generacija otpadom koji dolazi iz proizvodnje i potrošnje. Taj otpad zagađuje životne elemente (vodu, zrak i tlo) o kojima ovisi život na Zemlji. Više od 60 % ljudi na Zemlji živi pored mora ili na moru i stoga je iznimno važno brinuti o njegovom očuvanju. Morski ekosustavi su osjetljivi, a važnost mora u održavanju života na Zemlji je nezamjenjiva.