Outdoor Cres

Za ljubitelje boravka u prirodi i one koji žele upoznati unutrašnjost otoka na raspolaganju je oko 300km obilježenih i markiranih pješačkih staza.
Odlazeći na izlete od čije Vam ljepote zastaje dah, motivi mogu biti različiti: za neke odredište želje za ugodnim odmorom, drugi će istraživati kulturno-povijesne spomenike razasute po cijelom otoku, a treći, zbog želje da se rekreiraju i uživaju u netaknutoj prirodi. Uz pješačenje i planinarenje, biciklizam je također izvrstan način da otkrijete brdovita područja otoka Cresa, uživate u prekrasnim panoramama i šumovitim područjima te zavirite u najskrivenija mjesta i zaseoke otoka.
Bicikliranje je najpopularnije u proljeće i jesen kad temperature nisu previsoke, a vrijeme je lijepo. Grad Cres i njegovo uže područje možete lako otkriti uz pomoć bicikla – od uvale Dražica preko ACI marine Cres, kroz centar grada pa putem uz more do hotela, kampa, plaža pa sve do turističkog naselja Gavza vode ravni putovi koje je jednostavno proći.
Tijekom odmora na otoku Cresu nude se razni sadržaji. Svatko može naći upravo onu aktivnost koja mu najviše odgovara jer zaista postoji njihov veliki izbor, a ljubitelji vodenih sportova zauzimaju posebno mjesto i ponuda za njih je iznimno bogata. Ako ste ljubitelj veslanja i uživate u tom obliku rekreacije, ne možemo vam ništa drugo preporučiti nego naše usluge rent a sup i rent a kajak. Iskoristite mogućnosti otvorene pučine, unajmite sup ili kajak te testirajte svoje granice. Vjerojatno nema ljepšeg osjećaja od veslanja na otvorenom moru pod suncem koje vas samo tjera da date ono najbolje od sebe.

hiking cres, pjessacke staze cres

Pješačke staze otoka Cresa hiking Cres

Za ljubitelje boravka u prirodi i one koji žele upoznati unutrašnjost otoka na raspolaganju je oko 300km obilježenih i markiranih pješačkih staza.

ciklo cres, biciklističke staze cres

Biciklističke staze otoka CresaCiklo Cres

Uz pješačenje, biciklizam je također izvrstan način da otkrijete brdovita područja otoka Cresa, uživate u prekrasnim panoramama i šumovitim područjima te zavirite u najskrivenija mjesta i zaseoke otoka.

rent a kayak cres

Kayak tura CRES, VALUN

Mnogo je mogućnosti, a na vama je da odaberete pravu turu za sebe. Naš će se tim potruditi učiniti ju nezaboravnom avanturom.

rent a kayak cres

Rent a kayakKayak Cres

Iznajmni kayak i uživaj u veslanju uz obalu.

rent a kayak cres

Rent a stand up boardSUP Cres

Veslanje na dasci ili kraće i popularno zvano SUP (Stand Up Paddling) oduševiti će svakoga tko želi “hodati “na vodi te po mirnom moru istražiti obalu i uvale Cresa