Kamp Slatina na otoku Cresu

Pogledom na Martinščicu na otoku Cresu i okolicu u kojoj se smjestio kamp Slatina čini se kao da su se sve prirodne ljepote otoka našle u tom okruženju zelenila, mediteranskih šuma uz dvije velike uvale i jednu od najljepših plaža na otoku Cresu. Ljubitelji prirode i kampiranja došli su na pravo mjesto. Na otoku Cresu obitava 190 različitih vrsta ptica i 1200 biljnih vrsta. Terasasti teren s parcelama pruža pogled na more i okolne prirodne ljepote sa svakog kamp mjesta.

Harmonija kamping odmora
Tijekom sezone, kada je temperatura u prosjeku 24 °C, osvježenje možete pronaći u kristalno čistom Jadranskom moru, a u samom kampu možete se baviti raznim vodenim sportovima ili se jednostavno opustiti i uživati. Blizu kampa na raspolaganju su mnogobrojne mogućnosti za izlete i posjete mnogim znamenitostima, npr. u okolnim manjim i većim mjestima (Valun, Lubenice, Cres).

Top Camping za top odmor, sa psom ili bez njega
Kamp Slatina uvršten je šestu godinu zaredom (2010 - 2016) od Hrvatskoga kamping udruženja u „Croatia's Best Campsite“. Kamp se također nalazi među TOP CAMPING kampovima Hrvatske. Tomu u prilog ide i priznanje Žuta ploča ADAC-a koja se dodjeljuje za uređenost kamp mjesta i sanitarnih objekata u kampu.
Kamp se ističe i inovativnim projekt-proizvodom „Camping cum cane“, također nagrađenim od ADAC-a, koji vlasnicima pasa, psima, ali i gostima bez pasa pruža maksimalnu udobnost. Osim svih benefita projekta „Kampiranje sa psima“ u kampu će na lokaciji prostora za istrčavanje pasa biti trener pasa. U prostoru za pse su postavljeni poligoni za trening (parkour) pasa.
Osim pretežno kamenitih plaža, kamp Slatina ima dvije prekrasne šljunčane plaže (Tiha i Slatina), te nekolicinu skrivenih manjih šljunčanih plaža s dijelovima za naturiste i dijelovima za pse. Osim toga valja napomenuti da plaža Slatina slovi za jednu od najljepših plaža na otoku Cresu.

Širok izbor kamping aktivnosti
Naučite roniti i istražite morske dubine cresko-lošinjskog otočja u školi ronjenja u kampu. Škola ronjenja i rent-a-boat u Martinšćici pružaju dovoljno prilika za vodene aktivnosti, ali u kampu ima još mnogo načina za morsku zabavu. Vlasnici brodica pronaći će vezove i slip za spuštanje brodova u more u kampu i dizalicu za veće brodove u obližnjoj Martinšćici. Dječje igralište mjesto je okupljanja za mlade kampere. Mini golf, stolni tenis, odbojka na pijesku i streljana čekaju na djecu ali i odrasle.
Kamp je vrlo tražen od ljubitelja kampiranja, ali i od onih koji traže miran kutak te je pravi izazov za ljubitelje prirode i mora.

Sadržaji kampa
• parcelirana kamp mjesta (Superior Mare, Superior, Premium, Comfort, Standard)
• neparcelirana kamp mjesta (sa ili bez priključka za struju)
• 75 potpuno opremljenih moblinih domova za najam
• dio kampa i sanitarnih objekata prilagođen osobama s invalidnošću
• projekt „Camping cum cane“ („Kampiranje sa psima“)
• besplatan trener pasa
• dvije šljunčane plaže od 300 m i 900 m i stjenovita plaža
• restoran, picerija i caffe barovi
• trgovina i punionica plina
• bežični internet (Wi-Fi) – u kampu
• škola ronjenja
• animacija.

Gdje se nalazi kamp SlatinaGoogle autorute
Podijeli stranicu

Kontaktirajte nas

Osobni podaci

Ime
Prezime
E-mail
Država

Period rezervacije

Datum dolaska
Datum odlaska
Broj osoba
Upit