Wanda Lavanda Cres

Wanda LaVanda – anti-stress collection je brand iza kojeg se nalazi kreativni dvojac: Danijela Nurkić i Jelena Tondini koje same dizajniraju i proizvode niz artikala okupljenih pod ovim jedinstvenim nazivom. Brand je nastao kao odgovor na nekreativna rješenja za vrećice s lavandom, te je ubrzo od vrećice prerastao u niz proizvoda koji iza sebe imaju viziju eko-prijateljskog proizvoda. Potaknuti činjenicom da je stres jedan od najčešćih uzroka zdravstvenih problema današnjice, Wanda LaVanda proizvodi doprinose rješavanju tog problema tako da osim dobrog dizajna nude i prirodnu prevenciju od stresa. Time svi proizvodi nude jedinstveni spoj estetike i višestruke uporabne vrijednosti. Naš je moto „Don't stress...have some lavender“.
Wanda LaVanda anti-stress collection su ručno izrađeni proizvodi koji objedinjuju urbani dizajn i tradiciju. Filc i lavandu. Te su zbog toga jedini anti-stress accessoires na tržištu. Šareni minimalistički dizajnirani likovi ovce (sheepster), koze (goatier) i ribe (feltfish) dostupni su kao magneti, privjesci za ključeve i broševi, a ovčica je svoju primjenu našla i u obliku maske za spavanje, jastuka, naušnica, špangica, etuia, bookmarkera, obruča za kosu, olovke, bilježnica, prstenja i zvečka za najmlađe.
Proizvodi su namijenjeni svima koji vole spojiti ugodno s korisnim, koji vole nakit i prirodu. Dovoljno je samo stisnuti i pomirisati bilo koji naš proizvod kako biste osjetili dašak prirode i brzinski se opustili uz blagotvorni miris lavande s otoka Cresa – no stress on Cres. Lavanda ima umirujuće djelovanje, a njezino korištenje nema negativnih učinaka, stoga su naši proizvodi pogodni i za djecu. Proizvodi su dostupni u kombinacijama od 11 boja: svjetlo plava, tamno plava, zelena, narančasta, žuta, roza, fuksiiaa (ciklama), ljubičasta, crvena, crna i bijela. Creska ovčica Wanda je također junakinja istoimene dječje slikovnice i junakinja je dvije kazališne predstave u Gradskom kazalištu lutaka u Rijeci. Kako nam je zadovoljstvo kupaca na prvom mjestu, primamo narudžbe i ispunjavamo želje. Stoga je kod nas moguće naručiti i personalizirane proizvode (druge likove u željenim kombinacijama boja).

Kontaktirajte nas

Osobni podaci

Ime
Prezime
E-mail

Upit

Podijeli stranicu