OPG Ernest Lužina

Delicije, sapuni i maslinovo ulje obitelji Lužina izvorni su i autohtoni domaći proizvodi obitelji Lužina. Primarno proizvođači maslinovog ulja čije vrijedne ruke sakupljaju otočko bilje za proizvodnju i macerata od smilja i gospine trave kao i maslinovog ulja s okusom limuna. Spoj domaće filcane ovčje vune i ručno rađenog sapuna od maslinovog ulja i lavande proizvod je koji objedinjuje najvažnije otočke proizvode koji možete pronaći u sapunima živahnih boja na našem štandu. Ručno rađene sapune također možete pronaći i u bijelim starinski štirkanim i ručno ukrašenim vrećicama kao i čipkanim vrećicama lavande i smilja koje možete staviti pod jastuk za bolji san ili u ormare protiv moljaca, a čiji će vas mirisi podsjećati na ljeto i otok tijekom cijele godine.
Ono na što smo najviše ponosni ipak su marmelade, namazi i slatki proizvodi none Line koja njeguje isključivo nasljeđe i baštinu otočnih mama i none čije se tajne zanata prenose s generaciju na generaciju uz pokoju malu tajnu.
Marmelada od domaćeg šipka, jagoda, creskih ručno ubranih smokava, namaz od creskih maslina delicije su koje niti jedno nepce nikada zaboravlja! Naše maslinovo ulje možete pronaći i u dva naša dućana Sretan grad i Apsyrtides, a sve ostale proizvode možete naručiti kod gospođe Line Lužine koja će s vama nesebično podijeliti svoje recepte najbolje šalše, marmelada i pekmeza ali i svega ostalog što njezine čarobne ruke proizvedu u kuhinji.

Kontaktirajte nas

Osobni podaci

Ime
Prezime
E-mail

Upit

Podijeli stranicu