E-bike grupne ture na Cresu

Obilazak otoka Cresa na električnim biciklima pruža vam jedinstven doživljaj prirodnih ljepota. Upoznajte prirodnu i kulturnu baštinu otoka kroz autohtona sela, skrivene crkvice, uživajte u prekrasnim pogledima na more i otkrijte starinske puteve.
Kao najbolje od Cresa, predlažemo rutu od grada Cresa do Lubenica panoramskim putem uz valunski zaljev uz prekrasne poglede na more. Tu su naravno i druge lokacije kao čarobna šuma Tramuntana, okolica grada Cresa, južni dio otoka.
Ture su poludnevne (4 h) namijenjene manjim grupama od 10 do 25 osoba
Prilagođavaju se željama i mogućnostima grupe
Osiguravamo e-bicikle prikladne terenu i vodstvo stručnog vodiča
Idealne za team building aranžmane
Na zahtjev moguće je produžiti trajanje ture uz dodatne sadržaje (ručak/večera, pauza za plažu, večernja zabava ili slično)
Mogućnost organizacije obroka u lokalnim restoranima s domaćom kuhinjom, posjeta autohtonim lokacijama skrivenim oku regularnog turista, upoznavanje lokalnih ljudi i običaja
Prednosti e-bike tura
Izvrsna kombinacija aktivnog i opuštajućeg odmora
Zabavne su - zahvaljujući električnom motoru, osjetit ćete lakoću u kretanju i uživati u okolini
Usponi više nisu problem, jednostavno uključite električni motor i svladate uspon
Predlažemo ih kao aktivnost tijekom pred i post sezone. Tijekom ljetnog perioda mogu se odlično kombinirati s pauzom za plažu. Cijene tura ovise o veličini grupe, tipu e-bicikla i odabranim sadržajima. Dostupne su uz prethodni upit, sukladno raspoloživosti.
E-bike tura je također idealna kao dnevna aktivnost tijekom višednevnog boravka grupe na otoku. Nudimo i organizaciju smještaja u hotelima 3* i 4* te kreiranje kompletnog itinerara sukladnog zahtjevima grupe.
Obratite nam se za sve ostale informacije ili pitanja.

Preise

Wo das Ziel istAnfrage senden

Persönliche Daten

Vorname
Nachname
E-Mail

Reservierungszeitraum

Datum
Datum bis
Anzahl der Personen
Anfrage

Seite teilen