U okviru projekta "Be green, keep it clean" održati će se edukativna predstava „NAŠ ZELENI SVIJET“, 14.09.2021. g. u 18 h u Ljetnom kinu Cres.
Ulaz je besplatan.

Poučeni izazovima sa kojima se susrećemo posljednjih mjeseci, sve više se vraćamo prirodi, vodimo veću brigu o očuvanju zdravlja i okoliša, pridajemo veću pažnju zdravim poljoprivrednim proizvodima, razvijamo sve veću svijest o važnosti reciklaže. Upravo ova EKO edukativna predstava na zanimljiv i zabavan način uči djecu o temama očuvanja prirode, reciklaže i ekologije.
Predstava govori o očuvanju prirode i Planete Zemlje, reciklaži, te kroz interakciju s djecom, uči djecu, prije svega o očuvanju prirode, što oni sami mogu učiniti kako bi bilo manje smeća, te kako reciklirati nepotrebne stvari.
Djeca u ovoj edukativnoj predstavi naučit će kako je nastala naša Planeta Zemlja, što su kiše i kako je nastao prvi život. No, naša predivna Planeta Zemlja treba danas našu pomoć… Ljudi su napravili previše smeća i stalno zagađuju našu Planetu zemlju..
Naučimo zajedno s Planetom Zemljom sve o odvajanju otpada! Predstava koja djeci na pristupačan način pokazuje i uči ih od najranije dobi kako pravilno odvajati otpad i reciklirati kako bismo održali našu okolinu zdravom i čistom.

Autorice: Barbara Vicković i Jelena Hadži-Manev
Režija: Jelena Hadži –Manev
Glumi: Mirta Zečević

Sufinancirano sredstvima Europske unije iz Europskog fonda za pomorstvo i ribarstvo.